Aanbod activiteiten Week van de Opvoeding 2020

De Week van de Opvoeding, die komt tot leven in de vele organisaties die een activiteit doen in deze periode.

Omdat de zoektocht naar een leuke activiteit met een link naar het thema veel tijd in beslag neemt, sloegen EXPOO, Gezinsbond en VCOK de handen in elkaar om een mooi aanbod aan jullie voor te stellen.

Hieronder vind je het aanbod per provincie. Het bestaat uit een gamma aan lezingen, workshops, theater- en muziekvoorstelligen, wandelingen,... De activiteiten zijn gerangschikt op leeftijd van de kinderen. Elke activiteit wordt een aantal keer aangeboden in de periode van 7 t/m 31 mei. Onderaan vind je nog enkele extra's, die niet aan een concrete datum gebonden zijn en waar je meestal rechtstreeks contact opneemt met de organisatie achter de activiteit. Zeg bij dat contact duidelijk dat je de activiteit organiseert in het kader van de Week van de Opvoeding.

Hoe kiezen?

  • verzamel de relevante partners in je netwerk en maak jullie keuze uit het aanbod
  • geef je keuze op in het inschrijfformulier, met een tweede keuze als reserve
  • we leggen de puzzel obv de aanvragen die we krijgen, en contacteren je om je boeking te bevestigen en de nodige afspraken vast te leggen in een contract
  • je kan inschrijven tot 19 februari met keuze uit de opgegeven data. Daarna kan je nog steeds een activiteit boeken, maar kunnen we jou de datum van je keuze niet meer garanderen.