De Week van de Opvoeding blijft plakken

De Week van de Opvoeding 2020 staat dit jaar voor: haal de wedstrijd uit het opvoeden en wees mild voor jezelf, voor je kind en voor de ouders om je heen. Zo creëer je verbinding en begrip.

Hoe kan je die mildheid laten blijken? Door één van onze exclusieve post-its te gebruiken om een warme boodschap door te geven. Ik ben blij dat jij er bent, of ik ben er echt voor jou!

In de boterhammendoos van je kind, op het hoofdkussen van je tiener, aan die lieve meester of de beste luisteraar in de leiding van de jeugdbeweging. Voor je buurman die je elke ochtend uitzwaait op weg naar school, voor de andere ouder aan de schoolpoort die elke dag haastig komt aanhollen net als de schoolbel rinkelt. Voor je collega die altijd naar je luistert, voor de tofste onthaalouder, de sportcoach die je kind elke training aanmoedigt of de onthaalmedewerker die voor iedereen een kop koffie en een warm welkom klaar heeft staan.

Of digitaal. Op de tijdlijn van je partner, in een whatsapp'je naar een vriend(in), in een mail naar je collega, als bericht voor opa en oma.

De voorraad papieren post-its zijn uitgeput. De digitale versie kan je nog steeds verspreiden.

 

Digitale post-its

Ook langs digitale weg een complimentje uitdelen of een hart onder de riem steken? Vind hier al onze post-its. 

footer WvdO