Webinars Gezinsbond - Goed omringd

Tijdens de Week van de Groeilamp organiseert Gezinsbond 2 webinars met Lynn Geerinck, auteur van het boek ‘Goed omringd’.

It takes a village to raise a cheld. Je hebt een dorp nodig om een kind goed groot te brengen.

Maandag 16 mei: Goed Omringd – Lynn Geerinck

‘It takes a village to raise a child’, luidt het Afrikaanse gezegde. Die ‘village’ of dat dorp is in deze individualistische tijden niet langer vanzelfsprekend. Toch is een goed netwerk rondom ons onmisbaar, zeker om de tropenjaren met kinderen vol te houden’, vertelt Lynn Geerinck, mama van drie, pedagoge en manager kinderopvang.

In deze webinar gaat ze dieper in op (het gemis aan) een village en zoeken we uit met wie we ons vandaag precies omringen.

Schrijf in via: https://app.clevercast.com/webcast/registration/w-gB8Dvp

Maandag 23 mei: Hoe bouwen we aan onze village? – Lynn Geerinck

Hoe reageer je op het goedbedoelde advies van een overbezorgde oma? Wat doe je met de strenge schoolse aanpak waar je kind onzeker van wordt? Wat als de buurvrouw jouw kind vaak snoep geeft? Kortom: Hoe bouwen we aan onze village? En hoe kunnen we de village rondom ons gezin weer versterken en écht zorg gaan dragen voor elkaar? In deze webinar duikt Lynn Geerinck, mama van drie, pedagoge en manager kinderopvang, dieper in het thema (zie: webinar 16 mei 22) aan de hand van concrete casussen en jullie concrete vraagstukken.

Schrijf in via: https://app.clevercast.com/webcast/registration/w-qyLn2g