UiT-tips in een display in je Huis van het Kind

Wat is het?

De displays zijn door publiq ontwikkelde infoborden met ‘tipsblaadjes’ waarmee je gericht een bepaalde doelgroep kan bereiken.
Via een display kan je een selectie uit je cultuur- en vrijetijdsaanbod in de kijker zetten. Het is een handige manier om je doelgroep op de juiste locatie en met de juiste info te bereiken.
Je kan een display met tips in het wachtlokaal plaatsen of aan een balie. Je kan ze ook als flyers meegeven aan je balie, of uitdelen op een activiteit.
De selectie van de activiteiten gebeurt aan de hand van een eenvoudige tool op de UiTdatabank.
De bedoeling is dat de mensen deze tipsblaadjes letterlijk mee kunnen nemen naar huis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Opmaak van tipsblaadjes

  • Op www.uitdatabank.be log je in met je UiTiD en stel je je zoekopdracht in in functie van het soort tipsblaadje dat je wil maken. Voor bijv. een flyer met tips van het Huis van het Kind Temse in de herfstvakantie, kies je de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar, vink je de gemeente Temse aan en vul je de periode in die overeenkomt met de herfstvakantie.
  • Nadien selecteer je drie activiteiten die je in de kijker wil zetten. Als je meer activiteiten wil promoten, dan selecteer je een veelvoud van drie activiteiten.
  • Tenslotte maak je de flyer op. Naast het logo van Vlieg kan ook het logo van de Huizen van de Kind staan.
  • publiq voorziet een handleiding met volledige informatie over hoe je stap voor stap een tipsblaadje aanmaakt en hoe je toegang kan krijgen tot het sjabloon met het juiste logo.

Opstellen display

Een display is een MDF plaat van 400mm x 1800mm. De displays bestaan ook zonder voet, maar dan moet je het ophangen aan de muur. Deze optie wordt zelden tot nooit gekozen. Een display is bedrukt met een afbeelding van Vlieg of van Huizen van het Kind (recto verso). 

Hoe vraag je het aan?

Je kan je display aanvragen via het online aanvraagformulier.
Daarbij geef je volgende gegevens: (zie bijlage checklist display)
- Naam van je Huis van het Kind
- Gewenste type van display (met voet, zonder voet,..)
- Gewenste afbeelding: Vlieg of Huizen van het Kind
- Administratieve gegevens: leveringsadres, facturatiegegevens, contactpersoon
Kind en Gezin geeft de gegevens door aan publiq die zorgt voor de verdere productie en levering.

Wat kost het?

De prijzen zijn gebaseerd op onderhandeling voor groepsaankopen. (Individuele aankopen zijn onbetaalbaar. De prijzen zijn immers door publiq onderhandeld met de leverancier. Bij individuele aankopen liggen de
prijzen tot 3 keer hoger.)

Kind en Gezin organiseert een groepsaankoop maar komt niet tussen in de kosten

Dit zijn de gehanteerde prijzen vanaf 10 stuks (door groepsaankoop), excl. BTW. Deze prijzen zijn exclusief transport. Voor transport komt er meestal tussen de 60€ en 100€ per bestemming bij .

  • Bord recto opdruk zonder voet -  € 160,00
  • Bord recto bedrukt met voet -  € 240,00
  • Bord recto-verso bedrukt met voet -  € 270,00

 

Vraag je display aan

Wil je graag een display op de locatie van je Huis van het Kind of bij je partners? Fijn! Gelieve het aanvraagformulier volledig in te vullen.

Vlieg