Radio EXPOO

Radio EXPOO werd geboren in coronatijden, om ook in de periode van afstand houden op zoek te gaan naar verbinding en inspiratie. Door de vele enthousiaste reacties besloten we om ook in 2021 verder te gaan met de radio. In het voorjaar maakten we 3 uitzendingen. Elke uitzending nodigen we een centrale gast uit in de studio rond een thema. Daarnaast gaan we ook in gesprek met elk van jullie, vanuit jullie ervaringen, vragen, bevindingen in het werkveld én dit in combinatie met een de gepaste muziek.

De laatste uitzending voor dit jaar is de speciale congresuitzending op donderdag 9 december. We nodigen drie auteurs uit die een boek schreven waarin ouderschap centraal staat. Ze lezen fragmenten voor en we gaan hierover samen in gesprek.

Te gast in de studio:

  • Nancy Leysen en haar boek 'Voor altijd mijn kind' - verhalen over pleegzorg.
  • Naomi Geens en haar boek 'Over scherven & geluk' - over hoe je een relatiecrisis, een scheiding, co-ouderschap.. kan kneden van wat is tot wat zou kunnen zijn.
  • Hanne Luyten en haar boek '#Onsmoeder' - waar je met haar moeder Anne Van Houtven pingpongt over ouderschap en de generatiekloof.

Luister hier naar Radio EXPOO

Logo radio expoo def.jpg

Logo-Expoo-in-kader.jpg

Goe bezig!

Wie verdient voor jou de 'Pluim van de Maand'?

Ken jij een collega of een collega-organisatie die actief is rond de thema's van dit najaar, en deze pluim verdient voor hun inspanningen, laat het ons weten! Misschien ontvangen zij deze 'mooie pluim' tijdens de uitzending van Radio EXPOO.