In de kijker

fotowedstrijd

Terugblik inspiratiedag Onderwijs – Opgroeien: een gedeeld verhaal

Maak kennis met inspirerende kleine en grote initiatieven waarbij onderwijs en welzijn krachtig kiezen om te verbinden. Het garanderen van leerrecht voor kinderen, jongeren en gezinnen in kwetsbare situaties is een opdracht van ons allemaal. Laat je inspireren en grijp de kans om met een open blik te kijken naar wat ook jij kan betekenen in deze samenwerking.

logo zonder datum

Terugblik Week van de Groeilamp 2022

Na twee jaar van zoeken naar online alternatieven en activiteiten op afstand, was deze editie er eentje van echte ontmoetingen, samen spelen, luisteren, bijleren, wandelen en praten... Geniet nog even na op deze pagina's!

Oproep: deel goede praktijken rond opvoeden en opgroeien

Om de ondersteuning en begeleiding van kinderen, jongeren en gezinnen verder te versterken, lanceert Opgroeien een gloednieuwe interventiedatabank. Daarmee wil het samen met professionals, wetenschappers en beleidsmedewerkers kwaliteitsvolle praktijken op één plaats samenbrengen en delen met het werkveld in Vlaanderen en Brussel. Om dat te realiseren, lanceert Opgroeien een oproep. Het agentschap gaat op zoek naar praktijken die het verschil kunnen maken voor kinderen of jongeren.

Logo Groeimee

logo zonder datum