Heidi Pieters

heidi pieters (sprekersdatabank)

Organisatie

2developU

Talen

Nederlands

Werkdomeinen

Opvoeding, gezin, verlieservaringen, supervisie aan professionals

Contactgegevens

E-mailadres: heidi@2developU.com

Telefoonnummer: 0032 496240204

Over de spreker

Ik ben Heidi Pieters. Ik ben leergierig en evolueerde van sociaal werk naar agoog, coach, psychotherapeut psychotraumatoloog. Ik startte in 2009 met (groepspraktijk)2developU.

Mijn reis door het leven bracht me door een rijk kleurenpalet van moeilijke alsook mooie verrijkende ervaringen. Het hielp me als mens nog meer in verbinding te zijn met mezelf en mijn omgeving en met een bredere, verstevigde blik dan gemiddeld in het leven te staan.

Ik ben sterk in existentieel en intergenerationeel werk. Ik hou van puurheid en specialiseer me in technieken die het lichaam puur en doorvoeld laten spreken. Dit met als doel binnen en buitenwereld in lijn met elkaar te verbinden.

Ik werk steeds meer als therapeut en supervisor voor andere hulpverleners en beweeg al 10 jaar in de zoektocht naar een ethisch passend werkkader voor hulpverlener en cliënt.

Omschrijving

Ik spreek enthousiast over hoe ouders en andere zorgdragers kinderen van jongsaf kunnen ondersteunen om voeling te hebben en te houden met zichzelf alsook met de omgeving en vice versa.

Ik heb een bijzondere interesse in levend verlies. Ik spreek graag over wat het is, welke impact het heeft op korte en langere termijn, hoe we kunnen omgaan met deze impact op alle betrokken partijen.

Kostprijs

op maat