Frederik Imbo - ja of JA? De strategie van het geluk

Door Frederik Imbo (Imboorling)

Korte omschrijving

'Wij denken dat het buitengewoon belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen het belang van ja-zeggen en van een ja-houding gaan beseffen.
De vaak onnadenkende gewoonte om 'nee' te zeggen en te denken - wat tot uiting komt in woorden als 'zich verzetten, zich niet laten doen, vechten tegen, strijden...' is immers verantwoordelijk voor een toestand van min of meer permanente stress die op lange termijn tot lichamelijke klachten en tot depressie, burn-out ... kan leiden.' (Gerbert Backx, auteur van het boek 'De strategie van het geluk')

Frederik volgde een theateropleiding aan het Conservatorium in Gent en verdiepte zich in binnen en buitenland in het gedachtegoed van 'Geweldloze Communicatie' van Marshall Rosenberg. Hij stimuleert en begeleidt mensen met als doel hun communicatievaardigheden te vergroten. Hij begeestert het publiek met zijn enthousiasme en een wervelende slideshow.

Link met congresthema

De toehoorder staat stil bij de beleving van zijn of haar geluk en krijgt heel wat tips om op een duurzame manier hieraan te werken.
De interactieve presentatie 'ja of JA? de strategie van het geluk' is een ware gezondheids- en gelukskuur. Het zijn vitaminen voor de geest.

 

Videomateriaal

Contact

Naam: Ann Allard

Website: www.imboorling.be

Mail: ann@imboorling.be

Tel: +32 9 278 85 11

Voorstelling

logo imboorling
Frederik Imbo