Kwaliteitskring Pedagogisch Adviseren

Als je reeds enige tijd aan de slag bent met pedagogische adviesgesprekken, stuit je misschien tegen een aantal moeilijkheden aan. Wat doe je als je de verschillende gespreksfasen moeilijk kan doorlopen? Wat als er meerdere thema's aan bod komen? Hoe ga je na of ouders het advies willen volgen? Ben je al een tijdje aan de slag met pedagogische adviesgesprekken? Wil je bijleren, hierover reflecteren en de kwaliteit van het praten met ouders verdiepen?

Vanuit EXPOO organiseren we i.s.m. Patty De Bruyckere een kwaliteitskring pedagogisch adviseren. We streven naar een zelfsturende groep die wil werken aan competenties, het reflecteren over het werken met ouders, de verschillende vormen van pedagogisch adviseren onder de loep wil nemen maar ook actief wil werken aan het updaten van de praktijkbeschrijving pedagogisch adviseren en de online tool. Voel jij je aangesproken en heb je zin om op een heel participatieve manier mee te werken? Aarzel dan niet om je kandidatuur in te sturen, vertel ons wat jouw motivatie is om deel uit te maken van deze intervisiegroep. Omdat je als deelnemer zelf mee de agenda en de inhoud bepaalt, vragen we ook naar jouw expliciete verwachtingen van deze kwaliteitskring.

Momenteel starten we met twee bijeenkomsten, voor een beperkte groep van 12 deelnemers, die doorgaan op donderdag 26 april 2018 en maandag 18 juni 2018, telkens van 9u30 tot 16u30, in de lokalen van Kind en Gezin Academy, Hallepoort 27, 1060 Brussel.

Deelname aan deze tweedaagse kwaliteitskring pedagogisch adviseren bedraagt 180€.

Afhankelijk van jullie behoeften kan er een vervolg zijn in het najaar dat we dan in navolging van de twee eerste sessies samen vastleggen.

Heb je vragen, laat het ons weten

EXPOO
Onze medewerkers zijn zeer mobiel. We voorzien daarom geen telefoonpermanentie.

Organisator

logo expoo klein.jpg

Datum

Donderdag 26 april 2018 en maandag 18 juni 2018, telkens vanaf 9u30 tot 16u30 (onthaal vanaf 9u)

In BRUSSEL

Locatie

Kind en Gezin-academie, Hallepoortlaan 27, 1060 Brussel

Trainer

Patty De Bruyckere

Doelgroep

Voor iedereen die reeds enige tijd aan de slag is met het voeren van pedagogische adviesgesprekken.

 

Prijs

180€ broodjeslunch inbegrepen