Fold-up meeting Huizen van het Kind

Wat is een fold-up meeting?

Een fold-up meeting is een online meeting. Je neemt deel aan de meeting vanop je werkplek via je laptop.

In deze meeting wordt eerst een thema toegelicht door een expert. Daarna is er gelegenheid voor de deelnemers om vragen te stellen en met elkaar uit te wisselen.
De meeting wordt afgesloten met conclusies.

Praktisch 

Je kan de fold-up meeting volgen via microsoft teams. Je kan de spreker en presentatie live zien op je eigen toestel.  Je kan echter geen vragen stellen of ideeën uitwisselen met de expert en andere deelnemers via audio. Wel kan je vragen stellen via de chatfunctie, die we dan kunnen inbrengen bij de expert. 

Fold-up meeting 17 november van 13 tot 14u: Meertaligheid en taalbeleid

Tine Rommens en Federica Portaluri van Opgroeien geven een stand van zaken van het Pro-M onderzoek over meertalig opvoeden in de vroege kinderjaren. Vertrekkend vanuit de visie dat ondersteuning bij de taalontwikkeling en het spreken van een thuistaal een recht is voor elk kind en elk gezin, bieden ze een interactieve fold-up met veel beeldmateriaal. Welke mythes leven rond meertalig opvoeden, en wat leert recent onderzoek ons hierover? Hoe kan je ouders ondersteunen die hun kind meertalig willen opvoeden? En hoe maak je van jouw organisatie of Huis van het Kind een plek waar meertalige gezinnen zich welkom en ondersteund voelen?

Je kan deze fold-up meeting volgen via MSTeams.

logo

We horen graag jouw mening!

Laat ons weten hoe jij de fold-up meetings ervaart.