Opvoedinformatie ontsluiten en delen

Groeimee.be is een website voor iedereen die betrokken is bij het opvoeden van kinderen en jongeren. Je vindt er kwalitatieve, betrouwbare en laagdrempelige informatie over ouderschap; opgroeien en opvoeding. Naast informatieve teksten gaan we over bepaalde thema's ook in gesprek met experten en ouders. Er zijn ook thematische doorverwijspagina's naar gespecialiseerde websites, betrouwbare boeken en brochures en toegang tot dienst- en hulpverlening. De informatie is op maat van ouders en kan je ook in je eigen communicatie gebruiken.

Stel je vraag knop

stel je vraag knopOp Groeimee.be kunnen ouders en opvoedingsverantwoordelijken hun eigen opvoedingsvraag stellen via de stel-je-vraag knop. Dankzij de samenwerking met de Opvoedingslijn krijgen ouders, grootouders en andere opvoeders binnen de drie werkdagen een persoonlijk antwoord in hun mailbox. De 'stel je vraag knop' kan je ook op je eigen website plaatsen. 

 

Info van Groeimee.be op je eigen website

groeimee logo nieuw afgeronde hoeken.JPGBezoekers van jouw website zijn vaak op zoek naar kwalitatieve opvoedinformatie. Maak het je zelf makkelijk en leg op jouw website een link naar Groeimee.be. Plaats de foto van het logo van Groeimee op je website samen met een begeleidend tekstje:

'Groeimee.be is een website voor iedereen die betrokken is bij het opvoeden van kinderen en jongeren. Je vindt er kwalitatieve, betrouwbare en laagdrempelige informatie over ouderschap, opgroeien en opvoeding. Klik op het logo om door te gaan naar de website.'

Link de foto van het logo met de url van Groeimee.be, zodat bezoekers over de opvoedinformatie beschikken met een simpele klik op de foto. 

Opvoedinformatie XL

Een structureel aanbod opvoedinformatie kant-en-klaar geleverd? Tweewekelijks op woensdag zetten we op Groeimee.be een ander thema in de kijker. De homepage wordt aangepast en er verschijnt een Facebook post. Op deze manier kan je je eigen nieuwsbrief, website, social media met de regelmaat van de klok updaten met info over opvoeden en opgroeien. Je vindt het overzicht van de thema's hier. 

Facebook en Instagram

Wil je de social media kanalen van je organisatie makkelijk updaten met nieuwe informatie? Volg dan de Facebook pagina van Groeimee.be of het Instagram account en deel onze berichten met je eigen volgers.

EXPOO-tv

Kijk en luister hoe andere gezinnen het aanpakken in de filmpjes van EXPOO-tv.

Je activiteit in de UiT-kalender

Een website vol kwaliteitsvolle informatie is één ding. Daarnaast wil je ook de gezinnen ontmoeten, zodat ze jou als organisatie leren kennen. Dat kan door toffe activiteiten voor gezinnen te organiseren. Door onze samenwerking met de UiT kalender verschijnt jouw activiteit ook in de kalender van www.groeimee.be. Je vindt een stappenplan in de handleiding.

groeimee logo nieuw afgeronde hoeken.JPG

Volg Groeimee op: