Groeimee.be

Groeimee.be is een product van EXPOO. Groeimee.be is een website voor iedereen die bezig is met of betrokken is bij het opvoeden van kinderen en jongeren. Op Groeimee.be vind je kwalitatieve informatie over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Maandelijks schrijven we nieuwe thema's, opvoedtips en vaak voorkomende opvoedingsvragen. De informatie is op maat van ouders en kan je ook in je eigen communicatie gebruiken.

Stel je vraag knop

Stel je vraag  knopOp Groeimee.be kunnen ouders en opvoedingsverantwoordelijken hun eigen opvoedingsvraag stellen via de stel-je-vraag knop. Dankzij de samenwerking met de Opvoedingslijn krijgen ouders, grootouders en andere opvoeders binnen de drie werkdagen een persoonlijk antwoord in hun mailbox. De 'stel je vraag knop' kan je ook op je eigen website plaatsen. 

Widget

Met de widget van Groeimee.be kan je op je eigen website een link leggen naar Groeimee.be. Zo vinden bezoekers van jouw website de weg naar kwalitatieve opvoedinformatie. De widget is interactief: hij past zich automatisch aan telkens wwanneer er een nieuw artikel verschijnt op Groeimee.be. Bekijk hier hoe je de Groeimee.be widget op je eigen pagina kan plaatsen.

Opvoedtip in je mailbox

Elke maand verschijnt er op Groeimee.be een nieuwe opvoedtip. Wie de opvoedtip wil gebruiken op zijn website, informatiemagazine of prikbord kan zich inschrijven op de mailinglijst en krijgt de tip maandelijks in pdf in z'n mailbox.

Facebook

Heb je geen website maar wel een facebookpagina van je organisatie? Volg dan de facebook van Groeimee.be en deel onze opvoedinformatie met je eigen volgers.

Folders over opvoedthema's

Groeimee.be heeft tien folders over diverse opvoedthema's. De folders bekijken, downloaden en bestellen kan via de publicatiedatabank van de Vlaamse overheid.

Groeimee-tv

Kijk en luister hoe andere gezinnen het aanpakken in de filmpjes van Groeimee-tv.

​Op de hoogte blijven over Groeimee.be?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Groeimee.be. De inschrijf link kan je onderaan op de homepagina vinden.