Succesvol samenwerken: hoe pak ik het aan?

Datum:
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Samenwerking tussen organisaties wordt steeds belangrijker omdat de uitdagingen en vragen waar we voor staan steeds complexer worden en vaak niet door één organisatie alleen aangepakt kunnen worden. Als initiatiefnemer, trekker of deelnemer van samenwerkingsverbanden wordt er veel van je verwacht.

Deze driedaagse bijscholing wil je hierin ondersteunen en versterken:

  • Reeks najaar 2017: 14 november, 28 november en 12 december 2017
  • Reeks voorjaar 2018: 15 mei, 29 mei, 12 juni 2018 

Programma:

Er wordt ingezoomd op basisinzichten rond samenwerken en actief aan de slag gegaan met samenwerkingstools die ontwikkeld zijn op basis van praktijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Men vormt een leergroep waar ervaringsgericht werken centraal staat. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Ervaringsgericht werken staat voorop en de inbreng van eigen ervaringen en cases is uitdrukkelijk ingebouwd in het programma.

De begeleiding is in handen van Veerle Opstaele en Sammy Vienne. Beiden zijn docenten aan de opleiding Bachelor Sociaal Werk van de Arteveldehogeschool en projectmedewerkers van PRONET (ondersteuningsunit voor Professionalisering van Netwerksamenwerking)

Organisator

Arteveldehogeschool Gent

Voor wie

Initiatiefnemers, trekkers en medewerkers van samenwerkings-verbanden en staat open voor overheden, onderwijs, organisaties uit social profit en profit.

Locatie

Campus Sint-Annaplein, Sint-Annaplein 31, 9000 Gent

Prijs

380 euro

Via de infopagina kan je inschrijven voor de reeksen 'najaar 2017' en 'voorjaar 2018'.