Startdagen Huizen van het Kind

Begin 2019 zal in (bijna) elke gemeente een Huis van het Kind zijn, zodat alle gezinnen en kinderen hier terecht kunnen voor alles wat te maken heeft met opvoeden en opgroeien. 

Om de startende Huizen van het Kind te ondersteunen organiseert EXPOO en Kind en Gezin in de loop van 2019 drie startdagen, waar we samen willen nadenken over hoe we de Huizen van het Kind kunnen uitbouwen tot laagdrempelige basisvoorzieningen voor en van gezinnen. 

Startdag 1

Tijdens de eerste startdag nemen we jullie mee in het verhaal van de Huizen van het Kind. Hoe kijken we naar de Huizen van het Kind? Wat is de doelstelling van een Huis van het Kind? Waar willen we naartoe? In werktafels maken we het concreet. 

We gaan zowel jullie inhoudelijke informatie geven over waar we met de Huizen naartoe willen, mogelijkheden geven tot uitwisseling en de ondersteuningsbronnen overlopen.

Omdat met name de sessie in Nijlen stilaan volloopt, sluiten we de inschrijvingen af op zaterdag 26 januari.

Praktisch

In elke provincie vindt één startdag plaats. Je mag aansluiten op datum of locatie naar keuze. Exacte locatie volgt later. 

  • 12/02/2019: Hasselt
  • 15/02/2019: Leuven
  • 21/02/2019: Nijlen
  • 26/02/2019: Gent
  • 28/02/2019: Izegem

Telkens van 9u tot 14u

Voor ieder Huis van het Kind dat zich 'startend' voelt.

De inschrijvingen werden afgesloten. Wie zich inschreef, krijgt een bevestigingsmail met het programma en praktische informatie.

logo
meerjarenplanning HvhK