Opleiding Centering Pregnancy - Nederland

Datum:
Toevoegen aan persoonlijke kalender

De opleiding gaat door op woensdag 13 en donderdag 14 december 2017, in Nederland

Centering pregnancy is een zwangerschapsopvolgingstraject dat speciaal is ontwikkeld voor kansarme groepen, en in het buitenland (en op kleine schaal ook in België) zeer goede resultaten heeft bereikt. Het is een traject waarbij de zwangeren grotendeels in groep worden opgevolgd.

Training maakt deel uit van het Implementatietraject. Om CenteringPregnancy™ of CenteringParenting™ groepen te kunnen draaien dien je eerst deze 2-daagse training te volgen.

Let op: Voordat je kunt deelnemen aan een training dien je eerst een uitgebreid gesprek te hebben over invoering van het Centering model in jouw organisatie. Lees hiervoor de informatie rond het Implementatietraject.

Het verdient aanbeveling dat -als je gaat starten met Centering in jouw organisatie- je de training met z’n tweeën volgt. Om groepen te begeleiden dien je namelijk met z’n tweeën te zijn.

Meer info over Centering Pregnancy

Organisator

CenteringHealthcare

Voor wie

Iedereen die werkzaam is in professionele geboortezorg en jeugdzorg

Locatie

De Bilt, Nederland (meer info over exacte locatie ontvang je bij inschrijving)

Prijs

640 euro

Na aanmelden voor een training ontvang je direct een bevestiging op jouw directe e-mailadres. Check ook jouw spam-folder als je deze niet ontvangt. Betaalt iemand anders (de organisatie) de factuur, dan ontvangt deze ook een bevestiging van de aanmelding per e-mail. Voor alle vragen over trainingen en intervisie, stuur een mail naar training@centeringhealthcare.nl

Ongeveer 2 weken vóór de training ontvang je informatie over de locatie en het programma op jouw privé e-mailadres.

Bekijk hier het volledige programma van de tweedaagse opleiding.