Jouw praktijk op het EXPOO congres?

Op 4 december vindt het 11de EXPOO congres plaats. 

Een congres waar we samen verder bouwen aan de Huizen van het Kind, als laagdrempelige basisvoorzieningen waar alle gezinnen een plaats en een stem krijgen.

Het congres wil zuurstof geven aan netwerken, want door 'samen' te bouwen, creëren we dynamiek, ruimte voor groei en meerwaarde.

Naast de meer theoretische inhoud zijn we op zoek naar praktijken die inspireren. Want naast kennisuitwisseling is er op het congres ook plaats voor kenniscreatie. Rond verbindend samenwerken. Rond de impact en meerwaarde van wat we doen. Rond participatie van gezinnen. Rond co-creaties die geïntegreerd werken mogelijk maken.

Wil jij jouw praktijk voorstellen tijdens een workshop op het congres? Ook praktijken die nog volop in het proces zitten, zijn van harte welkom om hun traject te delen met de deelnemers. Samen uitzoeken wat werkt, reflecteren over het proces zonder dat er afgewerkte resultaten zijn, actief aan de slag gaan in een workshop: ook als workshopgever verwerf je nieuwe inzichten.

Om je kandidaat te stellen, bezorg je ons een korte omschrijving van wat jullie als netwerk of praktijk doen. Beschrijf ook welke partners betrokken zijn. 

Daarnaast verzamelden we een aantal verdiepende vragen, die op zoek gaan naar de specifieke sterktes van jouw praktijk. Kies er de vragen uit die dieper ingaan op de kracht van jouw netwerk. Op die manier kunnen wij de deelnemers zo goed mogelijk informeren over de focus van de workshops.

 

congres workshops
Jouw praktijk op het congres

Stel je kandidaat voor een workshop op het EXPOO congres! Vul onderstaand formulier in en bezorg het ons voor 20 juli. Vragen of meer info? Contacteer EXPOO op 02/533.13.43 of mail ons.