Inspiratiedag aanbod ouders van jongeren

Datum:
Locatie: Brussel, Kind en Gezin Academie
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Op vrijdag 8 juni 2018 organiseren EXPOO en partners een inspiratiedag over een aanbod opvoedingsondersteuning aan ouders van jongeren.

De Huizen van het Kind zijn plekken waar gezinnen met kleine, maar ook grote kinderen welkom zijn. EXPOO focust nog eens extra op deze laatste groep, omdat het blijvend aandacht vraagt om te investeren in een positieve leefomgeving waar jongeren kunnen ontwikkelen tot de burgers van morgen.

EXPOO nodigt je daarom uit op deze inspiratiedag waar we samen met heel veel boeiende organisaties en hun medewerkers willen prikkelen en inspireren met een aanbod opvoedingsondersteuning voor ouders en opvoeders van jongeren. We willen tijdens deze dag een waaier aan nieuwe en interessante praktijken aanbieden, voor iedereen die met ouders en opvoeders van jongeren aan de slag is of wil gaan.

Met deze inspiratiedag willen we iedereen in het brede werkveld (alle partners van Huizen van het Kind in Vlaanderen en Brussel) inspireren en op de hoogte brengen van het aanbod tools en methodieken die er zijn om te werken met ouders van jongeren (+12).

Programma:
9u30 Onthaal en verwelkoming
10u Workshops sessie 1
11u30 Workshops sessie 2
13u lunch en netwerkmoment EXPOO
14u30 Workshops sessie 3
16u Einde

Meer info en overzicht van de verschillende workshops volgt heel binnenkort.

Organisator

EXPOO

Voor wie

Alle professionals in Vlaanderen en Brussel die (willen) inzetten op een aanbod opvoedingsondersteuning voor ouders van jongeren

Locatie

K&G Academie Hallepoort 27 1060 Brussel

Prijs

25€ lunch inbegrepen