Inschrijving 10de EXPOO Congres: Elk gezin telt - 7 december 2017 te Antwerpen

Op donderdag 7 december 2017 organiseren EXPOO en partners het jaarlijks congres. Dit jaar is het centraal thema: Elk gezin telt! Een congres over proportioneel universalisme als basisprincipe van gezinsondersteuning.

Het Congres gaat door in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

Via dit formulier kan je inschrijven om deel te nemen aan deze feestelijke editie !

Info deelnemer
Stellingen
Inschrijving
Betaling deelnemers: Gelieve 60€ over te maken op rekeningnummer BE27 3751 1172 4073 met als mededeling "Congres EXPOO + naam deelnemer". Annulatie is mogelijk tot 23 november 2017, nadien is terugbetaling van de bijdrage niet meer mogelijk. Indien je niet aanwezig kan zijn, mag je je laten vervangen door een collega.
Indien neen: gelieve 60€ over te maken op rekeningnummer BE27 3751 1172 4073 met als mededeling "Congres EXPOO + naam deelnemer". Indien ja: U betaalt pas na ontvangst van de factuur met vermelding van de factuurreferentie. Gelieve onderstaande gegevens voor de facturatie in te vullen:
We verzenden de factuur per e-mail. Noteer hier het e-mailadres van de persoon/dienst naar waar de factuur mag verzonden worden.
Werkt je organisatie met een bestelbon, gelieve hier het bestelbonnummer in te vullen. Dit hoort altijd samen met het ondernemingsnummer.
Werkt jouw organisatie met een bestelbon, gelieve hier het ondernemingsnummer in te vullen. Dit hoort altijd samen met het bestelbonnummer.