Feesteditie: 10 jaar EXPOO congres!

Tien jaar van inspireren en reflecteren, van uitwisseling en kennisdelen: het zou niet mogelijk zijn zonder jullie, die zich dagelijks inzetten om de leefomgeving van gezinnen sterker te maken. Daarom trakteren we jullie op een aantal spannende en ontspannende extra's voor deze jubileumeditie.

Ludiek intermezzo

Proportioneel universalisme, het is niet alleen een tongbreker, het is ook een zeer uitdagend thema om over te reflecteren. Daarom kijken we eens met een andere bril naar de kapstokken van het proportioneel universalisme. Enkele acteurs van de Belgische Improvisatieliga brengen hun eigenzinnige kijk op dit onderwerp op de planken.

Een verrassend geschenk

We bezorgen jullie een verrassing van formaat. Een inspirerend en handig extraatje om op regelmatige basis even te reflecteren over hoe jij met jouw organisatie op pad gaat met het principe van proportioneel universalisme. Wat het juist is, verklappen we nog niet...

De wereld rond met muziek en verhalen

Muziek van de andere kant van de wereld tot in Gent en terug, en evenveel verhalen over mensen in al hun verschil en gelijkenis: het duo Wouter Vandenabeele op viool en Sara Salverius op accordeon nemen je mee op hun muzikale trip. 

duo wouter en sara congres
congres feesteditie
Culinair genot

Na alle voedsel voor de geest, sluiten we de dag af met een walking dinner. Ideaal moment om terug te blikken op de voorbije edities en bij te praten met collega's en vrienden.