De Week van de Opvoeding blijft plakken

De Week van de Opvoeding 2020 staat dit jaar voor: haal de wedstrijd uit het opvoeden en wees mild voor jezelf, voor je kind en voor de ouders om je heen. Zo creëer je verbinding en begrip.

Hoe kan je die mildheid laten blijken? Door één van onze exclusieve post-its te gebruiken om een warme boodschap door te geven. Ik ben blij dat jij er bent, of ik ben er echt voor jou!

In de boterhammendoos van je kind, op het hoofdkussen van je tiener, aan die lieve meester of de beste luisteraar in de leiding van de jeugdbeweging. Voor je buurman die je elke ochtend uitzwaait op weg naar school, voor de andere ouder aan de schoolpoort die elke dag haastig komt aanhollen net als de schoolbel rinkelt. Voor je collega die altijd naar je luistert, voor de tofste onthaalouder, de sportcoach die je kind elke training aanmoedigt of de onthaalmedewerker die voor iedereen een kop koffie en een warm welkom klaar heeft staan.

Bestel ze gratis, deel ze uit aan de gezinnen en vraag hen om hun boodschap ook op Facebook of Instagram te posten met #WVDO2020.

 

Bestellen

Bestellen kan tot 4 mei of zo lang de voorraad strekt.

Opgelet: door de strenge coronamaatregelen worden deze bestellingen als niet-prioritair beschouwd. We houden alle bestellingen bij en hopen na 5 april de verzendingen te regelen.

post-its week van de opvoeding