Inschrijving 12de EXPOO congres 2019

Hoe inschrijven?

Je bent nog 1 stap verwijderd van je inschrijving voor het 12de EXPOO congres.

Dit jaar werd de inschrijvingsprocedure volledig herzien! Je stelt je eigen programma vooraf samen. Neem dus het programma goed door op voorhand.

Enkele afspraken

1) Inschrijven kan enkel via het online inschrijvingsformulier. Telefonisch inschrijven is niet mogelijk.
2) Om een overzicht te bewaren op het totaal aantal deelnemers duid je de deelname aan de plenaire gedeelte verplicht aan in de inschrijvingsfiche.
3) Maak slechts 1 keuze per deelsessie. Indien je meerdere keuzes maakt per deelsessie, is je inschrijving helaas ongeldig.
4) De workshops en deelsessies zijn in aantal deelnemers beperkt. De volgorde van inschrijvingen is daarom bepalend. De nog beschikbare plaatsen staan per workshop aangegeven. Inschrijven voor een deelsessie die VOLZET is, is helaas niet mogelijk.
5) EXPOO behoudt zich het recht om de workshop(s) te annuleren als er te weinig deelnemers zijn. Indien dit één van jouw keuzes betreft, word je hiervan via mail op de hoogte gebracht en kan je een nieuwe keuze maken.
6) Voor de opvolging van de betaling is het belangrijk dat je aanduidt in de inschrijvingsfiche of je inschrijft als externe deelnemer, Kind&Gezin medewerker, spreker/workshophouder of facilitator;
7) Je ontvangt een automatische bevestigingsmail met je inschrijving en keuzes. Indien je geen mail ontving, is je inschrijving niet correct geregistreerd.
8) Gelieve de betalingsuitnodiging in de mail zo snel mogelijk te voldoen.

Annulatie

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de onderstaande annulatievoorwaarden.

De annulatievoorwaarden gelden vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. Wie een inschrijving wil annuleren, doet dat per e-mail naar info@expoo.be en houdt hierbij rekening dat annulaties van inschrijvingen (om welke reden dan ook) die we minder dan 15 werkdagen vóór aanvang van het congres ontvangen, alsnog dienen betaald te worden.  Indien reeds betaald, wordt dit bedrag niet meer terugbetaald. M.a.w. annuleren kan uiterlijk t.e.m. 20 november 2019.
Ingeschrevenen die door overmacht niet kunnen deelnemen, kunnen altijd iemand anders in hun plaats sturen.