Basisopleiding Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet

Datum:
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Deze 3-daagse opleiding gaat door op 29, 30 en 31 januari 2018

Meer en meer teams binnen jeugdzorg, scholen, jeugdwerk, time-out, Centra Leerlingen Begeleiding, … zien en vinden mogelijkheden in het versterken en of herstellen van hun aanwezigheid in het leven van kinderen en jongeren vanuit zorg. Ook in situaties waarin het lastig is biedt het model Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet concrete en onmiddellijk inzetbare technieken om te gebruiken naargelang de noden. Een grondhouding en strategie om verantwoordelijkheid te nemen en risico’s in te dijken in kwetsbare omstandigheden. De opleiding heeft aandacht voor basiskaders, achterliggende visies, concrete toepassingsmogelijkheden met praktijkvoorbeelden uit verschillende contexten, ruimte om in te oefenen en de mogelijkheid om eigen praktijk in te brengen.

Wie zich verder wil verdiepen kan op 1/02/2018 en 2/02/2018 de verdiepende masterclass volgen.
Wie de volledige opleiding (3-daagse basisopleiding en masterclass) volgt, ontvangt een certificaat van het New Authority Center.

De trainers

Idan Amiel is klinisch psycholoog en directeur van de Parents Counseling Unit in het Schneider Medical Center in Israël. Samen met de stichter van het concept, professor Haim Omer, richtte hij het New Authority Center in Tel Aviv op.

Michal is kinderpsycholoog en heeft expertise in de hulpverlening bij ouders van kinderen met gedragsmoeilijkheden en angststoornissen. Michal implementeert geweldloos verzet in residentiële settings.

Organisator

Oplossingsgericht Centrum isw. I. Amiel en M. Herbsman

Voor wie

Professionelen die werken in de zorg, onderwijs en hulpverlening

Locatie

Antwerpen (meer info volgt)

Prijs

490 euro: vroegboektarief (betaling voor 1 oktober 2017)
590 euro: normaal tarief bij inschrijving en betaling na 1 oktober 2017

Inschrijven? Klik hier

Informatie en inschrijvingen : info@oplossingsgerichtcentrum.be

Meer informatie