Ambassadeurs Week van de Opvoeding 2017

Deze ambassadeurs dragen de Week van de Opvoeding verder uit naar het grote publiek. Door hun activiteiten extra in de kijker te zetten, de pers warm te maken en heel veel mensen over het thema te laten praten!

Materialenambassadeurs

Provinciaal Documentatiecentrum Atlas en het Educatief Centrum van de provincie Limburg zijn onze materialenambassadeur. Zij hebben een schat aan educatieve materialen en methodieken om je activiteit tijdens de Week van de Opvoeding (en erna) te ondersteunen. Je krijgt daarbij de hulp en advies van de medewerkers. 

Hier kan je de catalogus van DocAtlas (in Antwerpen en Turnhout) raadplegen. Ze maakten ook een Pinterest-pagina, speciaal voor de Week van de Opvoeding! Ook hun themalijst bulkt van boeken, spelen, gevoelskaarten, voorleesboekjes en nog veel meer om je activiteit vorm te geven.

pdf bestandSelectielijst Week van de Opvoeding.pdf (1.64 MB)

Neem een kijkje op de interactieve site van Educatief Centrum Limburg (in Hasselt) en laat je inspireren door hun aanbod.docatlas logo ambassadeur week van de opvoedingLogo Educatief Centrum Limburg

logo odisee_campus_hig_zw.jpg
Logo SOS Kinnderdorpen
landelijke kinderopvang
logo kinderrechtencommissariaat
awel logo
steunpunt adoptie logo
Ambassadeur Week van de Opvoeding
logo speelbank
huis van het kind oostende
stad oostende
partena logo
logo child focus
ambassadeur week van de opvoeding